Cestou necestou – Stále s Vami

napíšte nám

eviza@eviza.sk

letenky@eviza.sk

kontaktujte nás

+421 904 150 085

+421 910 150 085

RUSKO BIELORUSKO ČÍNA IRÁN KAZACHSTAN UZBEKISTAN VIETNAM

NOVINKY

RUSKO
Konzulát Ruskej Federácie bude zatvorený v dňoch 08.03-09.03.2018 z dôvodu MDŽ. body { background:...
UZBEKISTAN
Podľa aktuálnych informácii z MZV SR, občania SR už nepotrebujú pozývacie listy na víza do Uzbek...
Z TECHNICKYCH PRICIN NEBUDEME MOCT VYBAVOVAT VIZA NA KONZULATOCH VO VIEDNI V DNOCH 07.03.-08.03.2018
body { background: #FFF; } ...
OBJEDNAVKY
Z TECHNICKYCH DOVODOV NIE JE MOZNE VYTVARAT OBJEDNAVKY NA NASOM WEBE.  PROSIM POSIELAJTE OBJEDNAVKY CEZ EMAIL. body { ba...
NAMÍBIA
Od 01.02.2018 sa budú zvyšovať konzulárne poplatky za víza do Namíbie body { background: #...
THAJSKO
V Thajsku platí prihlasovacia povinnosť, a to do 24 hodín od vstupu na územie krajiny. Prihlasuje sa na imigrač...
BEZVÍZOVÝ VSTUP KATAR
Pre občanov Slovenska aktuálne plati bezvízovy vstup do Kataru. Maximálna dlžka pobytu je 90 dni zo 180 a to ...
AKTUALITY RUSKÁ FEDERÁCIA
Podľa oficiálneho nariadenia Colného úradu RF, občania Eú nemôžu prechádzať cez Bielorusko ...
NOVÉ VÍZOVÉ PRAVIDLÁ V MOZAMBIKU
Slovenskí občania môžu požiadať o vstupné vízum na Veľvyslanectve Mozambiku so sídlom vo Viedn...
+421 904 150 085  
eviza@eviza.sk  
www.eviza.sk  
Instagram

KRAJINA / PAKISTAN

VÍZA PAKISTAN
Vlajka  štátu Pakistan
Ministerstvo zahraničných vecí upozorňuje slovenských občanov na zvýšené bezpečnostné riziko pre civilov a zvlášť cudzincov po celom území Pakistanu, predovšetkým v meste Karáči, provinciách FATA, Khyber-Pakhtunkhwa, Balučistan a Gilgit-Baltistan.

Na územie Pakistánskej islamskej republiky môže vstúpiť občan SR, ktorý má platný cestovný pas a vízum, o ktoré možno požiadať na príslušnom konzuláte vo Viedni.


Požadované dokumenty na získanie víz:

   ♦ Cestovný pas (platný min. 6 mesiacov, min. 1 čistá dvojstrana)
    1 x vyplnený a podpísaný dotazník
    2 x dokumentová fotografia
   Potvrdenie rezervácii ubytovania
  Rezervácia spiatočnej letenky
  Sprievodný list od zamestnávateľa o poskytnutí dovolenky - v anglickom jazyku


Potrebné dodatočné dokumenty na získanie obchodných víz:

  Originál vysielacieho listu od slovenského zamestnávateľa s presnými údajmi o účele a dĺžke
     cesty, menami cestujúcich, pracovných funkcií žiadateľov o víza a musí byť obsiahnutý profil
     činnosti danej vysielacej spoločnosti. Takisto musí byť uvedené že všetky finančné náklady
     spojené s cestou budú vysielacou spoločnosťou hradené.

  Pozývací list od pakistanského obchodného partnera s údajmi o účele a dĺžke cesty v anglickom
     jazyku. Pozývací list musí byť pakistanskou firmou odfaxovaný na ambasádu vo Viedni na
     +43 1 367 1831 alebo zaslaný mailom na parepvienna@gmail.com, pričom kópia pozývacieho
     listu musí byť pri odovzdaní podkladov na ambasáde priložená.

 
Orientačná doba vybavenia žiadosti na konzuláte:
cca 2-4 týždne , závisí od konzulátu
 
Konzulárne poplatky pre slovenských občanov:

0 EUR / osoba

Pri turistických vízach sa vyžaduje osobný pohovor žiadateľa o víza

 

 

Servisný poplatok za vybavenie víz:
50 EUR / osoba


Objednajte si Vaše vízum jednoducho:

 E-mailom na eviza@eviza.sk
 Telefonicky na 0904 150 085 alebo 0910 150 085
♦ Online na
Objednať

Pre ďalšie informácie prosím kontaktujte náš tím evíza.sk na eviza@eviza.sk.

Radi vám poradíme!


VÍZALETENKYHOTELYTRANSFERYAKCIEBLOGKONTAKT

Copyright © 2018

eviza

powered by ENABLE
tvorba web stránky, tvorba web stránok, tvorba webstránky, tvorba webstránok, tvorba webu