Cestou necestou – Stále s Vami

napíšte nám

eviza@eviza.sk

letenky@eviza.sk

kontaktujte nás

+421 904 150 085

+421 910 150 085

RUSKO BIELORUSKO ČÍNA IRÁN KAZACHSTAN UZBEKISTAN VIETNAM

NOVINKY

ČÍNA
S platnosťou od 01.11.2018, bude možné podávať žiadosti o čínske víza v konzulárne dni utorok, &s...
NOVÉ OTVÁRACIE HODINY
S platnosťou od 01.11.2018 meníme pracovnú dobu na nové časy od 09:00h - do 17:00h. Žiadosti o víza sp...
BEZVÍZOVÝ VSTUP BIELORUSKO
V súlade s Nariadením prezidenta Bieloruskej republiky, od 1. januára 2018 sa zav...
OBJEDNAVKY
Z TECHNICKYCH DOVODOV NIE JE MOZNE VYTVARAT OBJEDNAVKY NA NASOM WEBE.  PROSIM POSIELAJTE OBJEDNAVKY CEZ EMAIL. body { ...
THAJSKO
V Thajsku platí prihlasovacia povinnosť, a to do 24 hodín od vstupu na územie krajiny. Prihlasuje sa na imigrač...
BEZVÍZOVÝ VSTUP KATAR
Pre občanov Slovenska aktuálne plati bezvízovy vstup do Kataru. Maximálna dlžka pobytu je 90 dni zo 180 a to ...
AKTUALITY RUSKÁ FEDERÁCIA
Podľa oficiálneho nariadenia Colného úradu RF, občania Eú nemôžu prechádzať cez Bielorusko ...
BEZVÍZOVY VSTUP KAZACHSTAN
S účinnosťou od Januára 2017 je zavedený bezvízovy vstup do Kazachstanu pre občanov SR do 30 dní....
BEZVÍZOVÝ VSTUP BIELORUSKO
S účinnosťou od 27.07.2018 platí bezvízový styk do 30 dní po prílete na medziná...
+421 904 150 085  
eviza@eviza.sk  
www.eviza.sk  
Instagram

KRAJINA / GHANA

VÍZA GHANA  
Vlajka Ghany
Na územie Ghanskej republiky môže vstúpiť občan Slovenskej republiky, ktorý má platný cestovný pas a platné vízum, o ktoré možno osobne požiadať na príslušnom konzuláte v Bratislave


Požadované dokumenty na získanie víz:

   ♦ Originál Cestovný pas + Kópia (platný min. 6 mesiacov, min. 1 čistá dvojstrana)
    4 x vyplnený a podpísaný dotazník (veľkými tlačenými písmenami v AJ)
    4 x Fotografia (3,5 cm x 4,5cm s bielym pozadím)
   Potvrdenie ubytovania z hotela alebo od CK
  Rezervácia spiatočnej letenky
  Výpis z účtu za posledné 3 mesiace

   Očkovanie proti žltej zimnici

Potrebné dodatočné dokumenty na získanie obchodných víz:

  Vysielací list od zamestnávateľa (originál) v anglickom jazyku s potvrdením o zamestnaní,  
    účelu služobnej cesty, údajmi cestujúceho, dvoma referenciami z Ghany - mená, adresa a tel.č. 
    obchodného partnera, druhá referencia môže byť hotel, v ktorom bude cestujúci ubytovaný

  Pozvanie od partnerskej firmy v Ghane (stačí mailom)

   Dve referencie v Ghane, z ktorého jedna môže byť hotel

 
Orientačná doba vybavenia žiadosti na konzuláte:
2 - 3 pracovné dni 

 

Konzulárne poplatky:
60 EUR / osoba (3 mesiace 1 vstup)
 

Pre ďalšie informácie prosím kontaktujte náš tím evíza.sk na eviza@eviza.sk.

Radi vám poradíme!


VÍZAAKCIEBLOGKONTAKT

Copyright © 2018

eviza

powered by ENABLE
tvorba web stránky, tvorba web stránok, tvorba webstránky, tvorba webstránok, tvorba webu